Vlădoiu a fost mic copil pe lângă Zadkovic. Românul a stat pe teren de 10 ori mai multe secunde în '94



 

**VIDEO** Vlădoiu a fost mic copil pe lângă Zadkovic. Românul a stat pe teren de 10 ori mai multe secunde în '94

Australianul Ruben Zadkovich, legitimat la Perth Glory, a fost protagonistul uneia dintre cele mai scurte prezențe pe un teren de fotbal la un meci oficial.

Când echipa sa conducea cu 2-0 în deplasare, antrenorul Kenny Lowe a decis să introducă pe teren un mijlocaş cu experienţă pentru a reuşi să se închidă mai bine în faţa jucătorilor de la Wellington Phonix. Numai că Ruben Zadkovic a avut, la 15 secunde de la intrarea pe teren, o intrare prin alunecare, foarte periculoasă, asupra unui adversar, iar arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu. Până la urmă scorul final a fost 2-1.

Înainte sa vină la Perth Glory, Zadkovic, 28 de ani, a mai jucat în carieră la Queens Park Ranger şi Derby County, în Anglia, iar în Australia a la Sidney FC şi la Newcastle Jets.

La Perth Glory, care este lider în Australia cu 18 puncte în 7 etape, evoluează şi e căpitanul echipei fostul jucător al lui FC Naţional, Michael Twaite, cel care a plecat cu scandal la Wisla Cracovia, în Polonia, după doi ani petrecuţi la Bucureşti, între 2004 şi 2006.

Cea mai cunoscută eliminare rapidă a unui fotbalist român important este cea a lui Jean Vădoiu, trimis la vestiare şi apoi acasă de Iordănescu, după numai 143 de secunde la meciul Elveţia-România 4-1, la CM din SUA.

Vezi mai jos faza cu intrarea pentru care Zadkovic a fost eliminat direct.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑