Trei trofee dintr-un foc, pentru Cristina Neagu. Care e cel mai important



022 декабря 2015

 

**VIDEO** Trei trofee dintr-un foc, pentru Cristina Neagu. Care e cel mai important

Cristina Neagu trebuie să facă loc în vitrina cu trofee după Campionatul Mondial - sportiva a fost desemnată cea mai valoroasă handbalistă a competiţiei după ce a cucerit şi titlul de golgheter, cu 63 de reuşite.

"Cel mai mult mă bucură această medalie. Asta e cea mai importantă dintre toate distincţiile pe care le-am primit. Am spus de multe ori că aceste premii individuale sunt pentru mine pe plan secund, pentru că cel mai important e să obţinem un rezultat cu echipa", a spus interul stânga, la sosirea în România, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Cristina Neagu şi colegele ei au avut parte de o surpriză plăcută la revenirea în ţară. Cu toate că avionul naţionalei a aterizat după miezul nopţii, zeci de fani au ţinut să le întâmpine pe handbaliste.

"Cuvintele sunt de prisos. Fetele astea fac fericiţi milioane de români. Un cadou de Crăciun mai frumos nu exista pentru mine. Nu am cuvinte", a comentat şi Alexandru Dedu.

Naționala de handbal a României este nominalizată la categoria Echipa Anului a Premiilor Digi Sport. Îți poți vota echipa preferată AICI.

Pe lângă Cristina Neagu, în echipa ideală a Mondialului a mai fost selecţionat şi căpitanul României, extrema stânga Valentina Ardean Elisei. În echipa debutantelor se regăsește, la sub 22 de ani, şi Eliza Buceschi.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑