Manchester United – Sunderland 3-3 (1-0, 2-1) “Diavolii”, eliminați pe Old Trafford din Cupa Ligii!



 

**VIDEO** Manchester United – Sunderland 3-3 (1-0, 2-1) “Diavolii”, eliminați pe Old Trafford din Cupa Ligii!

Sunderland a produs şocul sezonului în Anglia şi s-a calificat în finala Cupei Ligii la capătul unui meci electrizant cu Manchester United.

După succesul cu 2-1 din tur, “pisicile negre” au jucat curajos şi pe Old Trafford, însă au fost conduse la pauză cu 1-0 după reuşita lui Jonny Evans din minutul 37. Cum în Cupa Ligii golurile marcate în deplasare nu contează, s-a ajuns în prelungiri. La fel ca şi în sfertul de finală cu Chelsea, Sunderland a marcat în ultimele secunde, când David De Gea a scăpat în poartă mingea şutată de Bardsley, iar United era eliminată. Totuşi, trupa lui David Moyes a mai găsit puterea de a puncta pentru 2-1 prin Chicharito Hernandez şi soarta calificării a fost decisă de loviturile de departajare.

Craig Gardner, Danny Welbeck şi Steven Fletcher au ratat incredibil primele trei şuturi, iar Darren Fletcher a adus-o pe Manchester United în avantaj. Marcos Alonso a egalat la unu, apoi Adnan Januzaj a irosit un nou penalty. Sud-coreeanul Ki a punctat pentru 2-1 în favoarea lui Sunderland, după care Phil Jones, Adam Johnson şi Rafael au ratat ultimele trei execuţii, iar echipa lui Gustavo Poyet s-a calificat în prima sa finală din ultimii 22 de ani.

În ultimul act de pe Wembley, programat pe 2 martie şi transmis în direct de Digi Sport, Sunderland va întâlni echipa lui Pantilimon, Manchester City.

ECHIPELE 

United: De Gea – Rafael, Smalling, Evans, Buttner (85 Evra) – D. Fletcher, Carrick (95 Jones) – Januzaj, Welbeck, Kagawa (61 Valencia). Antrenor: David Moyes 

Sunderland: Mannone – Bardsley, O’Shea, Brown, Marcos Alonso – Cattermole (83 Gardner) - Johnson, Sung-Yong Ki, Colback, Borini (86 Altidore) – S. Fletcher. Antrenor: Gustavo Poyet

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑