Manchester City este de neoprit în Anglia



 

Echipa lui Manuel Pelegrini s-a calificat aseară în şaisprezecimile Cupei Angliei, după ce a umilit cu 5 la 0 Blackburn Rovers din liga secundă. Nici Real Madrid nu a avut probleme în Cupa Spaniei, reuşind să învingă Osasuna cu 2 la 0.

Manchester City se află într-o formă de invidiat. Echipa engleză nu a mai pierdut un meci de 2 luni, iar aseară a obţinut o victorie de vis în Cupa Angliei. City a deschis scorul în partida cu Blackburn pe finalul primei reprize prin Negredo, iar imediat după pauză, spaniolul şi-a trecut în cont dubla. Pentru gazde au mai punctat Dzeko de 2 ori şi Aguero.

În şaisprezecimi, City va întâlni Watford, o altă echipă din liga secundă. Tot aseară, Real Madrid s-a calificat în sferturile Cupei Spaniei, după ce a învins cu 2 la 0 Osasuna. Pentru „galactici” au marcat deţinătorul Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo, şi Angel Di Maria. În Cupa Italiei, AC Milan i-a făcut un cadou de bun-venit noului antrenor, Clarence Seedorf. Milanezii au învins cu 3 la 1 Spezia şi au obţinut calificarea în sferturile competiţiei. Pentru gazde au marcat Robinho, Pazzini şi Honda.

O altă favorită la cucerirea trofeului, Napoli, s-a impus pe teren propriu în faţa echipei Atalanta, cu 3 la 1. Pentru gazde au marcat Callejon, o dublă, şi Insigne.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑