În afara fotbalului, Ancelotti ar lua Balonul de Aur! Ce au răspuns starurile la cea mai grea întrebare pusă de FIFA



**VIDEO** În afara fotbalului, Ancelotti ar lua Balonul de Aur! Ce au răspuns starurile la cea mai grea întrebare pusă de FIFA

Cine ar primi Balonul de Aur, în afara fotbalului? FIFA, forul care decernează prețiosul trofeu destinat celui mai bun jucător dintr-un an calendaristic, a încercat să afle răspunsul tocmai de la starurile momentului.

La 10 zile de la gala de la Zurich, în care Cristiano Ronaldo a fost marele câștigător al trofeului Balonul de Aur, FIFA a publicat un clip video în care cei mai buni fotbaliști și antrenori de anul trecut răspund la o întrebare care i-a pus în dificultate.

De la interviu nu au lipsit Diego Simeone, Toni Kroos și nici Cristiano Ronaldo, însă cel mai savuros răspuns a fost dat de Carlo Ancelotti, care a dezvăluit că are veleități deosebite în afara fotbalului.

FIFA: Imaginați-vă că ați primi Balonul de Aur pentru ceea ce faceți în viața privată. Pentru ce l-ați primi?

Joachim Low: E o întrebare bună. Ce fac cel mai bine? Cu siguranță, nu pentru gătit.

Angel Di Maria: Nu știu, e greu. La dans sunt normal. Fac grătar, dar e unul normal, nu are nimic special. Acasă fac tot ce trebuie pentru a mă asigura că familia mea se simte OK. L-aș putea câștiga pentru asta.

Arjen Robben: Nu îmi place să vorbesc despre mine, îi las mereu pe alții să judece. În afara jocului, cel mai important este să mă mențin sănătos.

Cristiano Ronaldo: Poate că l-aș lua pentru felul în care mă port cu oamenii pe care îi plac. Dar pentru Balonul de Aur nu cred... Prefer să îl câștig în fotbal. E jobul meu și îmi aduce cea mai mare plăcere.

Carlo Ancelotti: Cu siguranță, pentru gătit. Pentru gătit și cântat. Sunt un bucătar excelent și un cântăreț excelent. Ascult Baglioni, Antonello Venditti, Renato Zero, Eros Ramazzotti. Nu aș cânta în fața camerei.

Andres Iniesta: Nu știu, e o întrebare pentru soția mea și pentru cei dragi. Asta e ceea ce contează pentru mine.

Diego Simeone: Pentru că sunt un om simplu. Sunt dintr-o bucată.

Toni Kroos: Cred că sunt un tată bun și asta e cel mai important.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑