Creţu, dezamăgit că nu e lăsat la Steaua: "Mă aşteptam să-mi dea drumul mai repede"



 

**VIDEO** Creţu, dezamăgit că nu e lăsat la Steaua:

Alexandru Creţu este una dintre ţintele Stelei pentru această iarnă, însă oferta de 270.000 de euro plus 25 la sută dintr-un viitor transfer nu a fost pe placul celor de la CSMS Iaşi.

Dorit şi de Dinamo şi de Astra, fundaşul în vârstă de 22 de ani speră să fie lăsat să plece cât mai curând în Ghencea. Creţu mai are încă doi ani şi jumătate de contract cu moldovenii.

"Steaua e cea mai bună echipă din România şi oricine şi-ar doir să ajungă acolo. Sunt puţin dezamăgit din cauza celor din conducere, pentru că m-am aşteptat să îmi dea drumul mai repede. Nu mi-e frică de concurenţă, pentru că mă cunosc, sunt un tip ambiţios", a declarat tânărul jucător al echipei care ocupă locul 16 în Liga I.

Preşedintele executiv al ieşenilor, Florin Prunea, i-a răspuns jucătorului, susţinând că oferta campioanei a fost prea mică.

"A fost o ofertă sub valoarea jucătorului. Ne-am uitat pe ea şi, într-un minut, nici n-am mai băgat-o în seamă. El stă mai prost cu matematica, e mai bine cu mingea. Cu matematica să îi lase pe alţii", a spus fostul portar al echipei naţionale.

Prunea a adăugat însă că înţelege dezamăgirea lui Creţu, dar crede că nu a venit încă timpul pentru un transfer.

"Şi eu, dacă eram în locul lui, aş fi dezamăgit. Este un jucător tânăr, oricine îşi doreşte să plece la mai bine, însă un transfer se face când vine timpul", a precizat Prunea.

"Creţu este un jucător tânăr, iar noi nu suntem disperaţi să îl dăm. Avem nevoie de el, suntem într-o situaţie disperată în clasament şi el este un jucător care ne poate ajuta", a conchis oficialul moldovenilor.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑