Alertă la Florența! Tătărușanu a ieșit din antrenament, accidentat! Ce meciuri va rata portarul



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Alertă la Florența! Tătărușanu a ieșit din antrenament, accidentat! Ce meciuri va rata portarul

VIDEO Tottenham - Fiorentina 1-1. Ciprian Tătărușanu, cel care a fost desemnat omul meciului de la Londra, pentru paradele sale, a început ultima săptămână din februarie cum nu se poate mai prost. 

Titular în poarta echipei pregătite de Vincenzo Montella, Ciprian Tătăruşanu a jucat un rol important în rezultatul obţinut de gruparea toscană joia trecută, având câteva intervenţii providenţiale în faţa atacanţilor adverşi.

Din păcate, portarul naționalei României a simțit dureri și a fost obligat să iasă din ședința de antrenament de luni dimineață, de sub coordonarea lui Vincenzo Montella.

Staff-ul medical al celor de la Fiorentina știa că Tătărușanu are probleme lombare, astfel că, după mai multe discuții, inclusiv cu Montella, s-a decis că goalkepeer-ul nostru are nevoie de un repaus de 10 zile.  În aceste condiții, Tătărușanu nu va juca joi, 26 februarie, în returul cu Tottenham din Europa League, meci care va începe la ora 20:00 și care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și nici duminică, în campionat contra celor de la Inter Milano.

La finalul celor 10 zile de pauză forțată, Tătărușanu va fi reexaminat și se va decide atunci cum și când va reintra la antrenamente.

Accidentarea lui Tătărușanu îl readuce în prim plan pe Norberto Neto, brazilianul care nu a fost de acord cu prelungirea contractului și care a fost scos din echipă. El va fi utilizat în Europa League pentru că este trecut pe listat UEFA. În schimb, contra milanezilor va juca Antonio Rosati.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑