Rapidiștii au celebrat în vestiarul din Ghencea victoria din derby. "Nico", maestrul de ceremonii!



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Rapidiștii au celebrat în vestiarul din Ghencea victoria din derby.

VIDEO Steaua - Rapid 0-1. Giuleștenii au produs surpriza etapei a 18-a a Ligii 1 prin succesul pe care l-au repurtat la chiar primul lor meci oficial din 2015. La final, elevii lui Cristi Pustai au dat frâu liber bucuriei chiar în vestiar.

Fluierul de final al arbitrului Cristi Balaj, cel care a oficiat la centru derby-ul Steaua - Rapid, disputat duminică seară în Ghencea, a declanșat bucuria în rândul rapidiștilor.

Imediat, noii jucători din Giulești s-au îmbrățișat, după care s-au îndreptat spre peluza în care se aflau suporterii alb-vișiniilor.

După câteva minute euforice petrecute pe gazon, fotbaliștii câștigători s-au îndreptat spre vestiare acolo unde a continuat fiesta. Cu Daniel Niculae pe post de maestru de ceremonii, jucătorii au cântat imnul Rapidului, precum și alte refrene uzitate din plin de către fanii echipei.

Pentru Rapid urmează meciul cu FC Viitorul, din etapa a 19-a, primul din acest an pe Stadionul Giulești, care se va disputa luni, 2 martie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑