&SONDAJ Golul Realului la Barcelona, sau cel al Sevillei, la Villarreal. Care fază e mai frumoasă?



 

**VIDEO&SONDAJ** Golul Realului la Barcelona, sau cel al Sevillei, la Villarreal. Care fază e mai frumoasă?

VIDEO Barcelona – Real 2-1. El Clasico a oferit duminică seara un spectacol de gală și totodată una dintre cele mai spectaculoase faze ale etapei, cea din care Real a egalat pe Camp Nou. Și Sevilla a reușit însă o fază de mare spectacol la unul dintre golurile victoriei de la Villarreal și ambele candidează la cea mai frumoasă fază a rundei a 28-a din Primera Division.

Pe Camp Nou, Barcelona a deschis scorul în minutul în minutul 19 prin Geremy Mathieu, iar Real a egalat după 12 minute. Atacul a pornit de la Bale, din dreapta, pasă în centru pentru Modric, care a avansat câțiva metri spre poarta adversă. A așteptat încrucișarea dintre Benzema și Ronaldo, la marginea careului Barcelonei și i-a pasat francezului, care a continuat din prima cu călcâiul spre Cristiano. Iar acesta a pătruns spre poartă și a trimis din prima, cu exteriorul piciorului drept, în plasă.

VIDEO CU GOLUL REALULUI

Pe El Madrigal, Sevilla a deschis scorul în succesul cu Villarreal, 2-0, la patru minute după pauză. Totul a pornit dintr-o aruncare de la margine din propriul teren, Tremoulinas trimițând până la Vitolo, care din banda stângă a scos mingea în centru pentru Bacca. Acesta a jucat repede, din prima, spre Diogo Figueiras, care a pătruns pe dreapta în care și a pasat cu călcâiul lui Coke, care l-a învins pe portarul Sergio Asenjo cu un șut plasat.

VIDEO CU GOLUL VALENCIEI

  

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑