"Tricolorii mici", în PREGĂTIRI pentru pentru preliminariile Campionatului European



foto: prosport.ro

Selecţionata Moldovei de tineret a început pregătirile pentru debutul în preliminariile Campionatului European din 2017. Pe 30 martie "tricolorii" vor întâlni Belgia în deplasare, iar antrenorul Igor Ursachi nu şi-a fixat deocamdată un obiectiv pentru acest ciclu preliminar. 

Igor Ursachi a convocat 18 jucători pentru cantonamentul care se va desfăşura la Complexul Sportiv "Sheriff" timp de şase zile. Printre aceştia se regăseşte şi Dan Spătaru, care a mai fost inclus în lista finală şi la selecţionata de seniori. Igor Ursachi este de părere că acest lucru nu este o problemă pentru echipa condusă de el. Totodată, Ursachi îşi doreşte un start bun în campania preliminară pentru EURO-2017.

"Obiectivul Moldovei ca să facem faţă faţă să jucăm bine meci de meci. Da de spus care este obiectivul eu azi nu pot să vă spun. Jucând meci de meci bine dacă se va primi  bine, noi avem posibilitate să facem deja şi planuri", a spus selecționerul U- 21, Igor Ursachi. 

Înaintea partidei dintre Belgia şi Moldova, doi cetăţeni din Singapore ar fi încercat să mituiască administrația Federației de Fotbal cu 50 de mii de dolari, pentru ca aceasta să aranjeze pierderea partidei de către naționala noastră. 

"Eu nimic nu ştiu. La mine nu cred că putea cineva să se adreseze. Eu habar nu am de evenimentul acesta care se mai face cu jocurile trucate. Cred în băieţii aceştia pe care i-am ales şi nu cred că putea prin ei să se influenţeze meciul acesta", a mai spus Ursachi. 

"Nu cred că trebuie să ne afecteze aşa ceva pe noi, fiindcă noi suntem profesionişti. Venim cu gândul la fotbal şi nu la aceea ce se petrece în culisele fotbalului", a declarat portarul selecţionatei de tineret, Radu Mîțu. 

Partida dintre Belgia şi Moldova se va disputa pe 30 martie, la Leuven. Majoritatea fotbaliştilor echipei gazdă evoluează în prima ligă valorică din această ţară, iar vedeta belgienilor este Charly Jr. Musonda, care joacă la echipa Under 19 a lui Chelsea Londra.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑