Alexandru Curteian s-a decis. Cum arata lotul final pentru meciul Moldovei cu Suedia, din calificarile Campionatului European




Ei sunt cei care vor ataca Suedia, vineri. Selectionerul Alexandru Curteian s-a decis cu lotul final pentru meciul Moldovei cu scandinavii, din calificarile Campionatului European. Partida va avea loc pe stadionul Zimbru si va incepe la ora 21 si 45 de minute.

 

Alexandru Curteian a anuntat lista finala de 23 de jucatori, pe care va conta in unul din cele mai dificile meciuri din turneul preliminar. Astfel, in echipa noastra au fost inclusi nu mai putin de 10 stranieri. Printre ei se afla atacantul Dan Spataru, imprumutat recent de Zimbru la clubul roman Astra, dar si mijlocasul Serghei Gheorghiev, trimis de Sheriff in arenda la Navbahor, in Uzbekistan. In lot se regaseste si Gheorghe Boghiu, atacantul lui FC Tiraspol care a marcat 7 goluri in sezonul curent, in campionat. 

 

Gheorghe BOGHIU, ATACANT SELECTIONATA MOLDOVEI: “O sa facem tot posibilul sa aratam un joc bun si sa luam 3 puncte. ” 

 

Viorel Frunza, atacantul Daciei in varsta de 35 de ani, nu a fost in lista preliminara a selectionerului, dar a fost convocat pe ultima suta de metri.

 

Viorel FRUNZA, ATACANT SELECTIONATA MOLDOVEI: “As vrea sa batem. Cine va marca cred ca nu are importanta. ” 

 

Capitanul tricolorilor, fundasul Alexandru Epureanu asteapta cu nerabdare sa infrunte atacul suedez, si in special superstarul Zlatan Ibrahimovic. 

 

Alexandru EPUREANU, CAPITAN SELECTIONATA MOLDOVEI: “Intelegem ca este foarte greu de jucat impotriva lui, dar o sa facem tot posibilul ca sa nu-i fie prea usor sa-si arate calitatile in meciul acesta. ” 
Moldova si Suedia vor juca vineri, pe stadionul Zimbru, din capitala. Meciul va incepe la ora 21 si 45 de minute. (CARTON 1) Grupa preliminara este condusa de Austria, cu 10 puncte, urmata de Suedia, cu 6 puncte, Rusia si Muntenegru, cu cate 5, si Liechtenstein, cu 4. Selectionata Moldovei ocupa ultimul loc cu un singur punct.

 

PRELIMINARIILE EURO 2016 GRUPA G 

LOC  ECHIPA  MECIURI  PUNCTE 

1  AUSTRIA         4     10 

2  SUEDIA          4      6 

3  RUSIA           4      5 

4  MUNTENEGRU      4      5 

5  LIECHTENSTEIN   4      4 

6  MOLDOVA         4      1


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑