La St. Petersburg se fac ultimele pregătiri înaintea tragerii la sorţi a preliminariilor CM 2018



 

**VIDEO** La St. Petersburg se fac ultimele pregătiri înaintea tragerii la sorţi a preliminariilor CM 2018

Rusia promite spectacol încă din momentul tragerii la sorţi a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018. Revenită în postura de cap de serie, naţionala României îşi va afla adversarele sâmbătă, în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care vor participa atât Vladimir Putin, cât şi preşedintele FIFA, Sepp Blatter.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi şeful FIFA, Sepp Blatter, vor fi în centrul atenţiei la Sankt Petersburg, acolo unde începe numărătoarea inversă pentru Cupa Mondială din 2018.

Tragerea la sorţi a preliminariilor pentru Mondialul din Rusia va avea o audienţă globală de aproximativ 100 de milioane de telespectatori.

Festivitatea va avea loc la palatul Konstantin, inaugurat în 1715. Securitatea a fost dublată, nu doar datorită prezenţei lui Vladimir Putin, dar şi din cauza incidentului care l-a avut în centrul atenţiei pe Sepp Blatter la congresul FIFA de săptămâna trecută.

></p><p>183 de echipe vor lua startul în preliminariile Cupei Mondiale din 2018. În calificările din Europa, România a revenit în postura de cap de serie, alături de Belgia, Olanda, Portugalia, Anglia, Spania, Croaţia şi Ţara Galilor.</p><p>Preşedintele FRF, <strong>Răzvan Burleanu,</strong> şi selecţionerul <strong>Anghel Iordănescu</strong> vor merge împreună la tragerea la sorţi de sâmbătă.</p><p><span style=Preliminariile Cupei Mondiale din 2018 vor începe în septembrie 2016 şi se vor încheia în noiembrie 2017. Meciurile vor fi transmise în direct şi ÎN EXCLUSIVITATE în România de Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑