Djokovic poate scrie istorie la Cincinnati. Scorul disputelor directe cu Federer este egal, după 40 de meciuri



023 августа 2015

 

**VIDEO** Djokovic poate scrie istorie la Cincinnati. Scorul disputelor directe cu Federer este egal, după 40 de meciuri

Novak Djokovic și Roger Federer se vor înfrunta pentru a cincea oară în acest an, în finala de la Cincinnati, transmisă în direct de Digi Sport 3, de la ora 20:00.

Cea mai frumoasã rivalitate din tenisul masculin a ajuns la episodul cu numărul 41, iar până acum, cei doi şi-au împărţit frăţeşte victoriile - fiecare are 20.

În 2015, Federer s-a impus o datã în fața liderului mondial, la Dubai, în timp ce Djokovic a triumfat la Indian Wells, Roma şi Wimbledon. Federer a câştigat toate cele şase finale jucate până acum la Cincinnati, două dintre ele chiar contra lui Djokovic, care a pierdut toate cele patru meciuri jucate în ultimul act al turneului din Ohio.

Dacă se va impune, sârbul va deveni primul jucător din istoria tenisului care câştigă toate cele nouă turnee de Masters 1000.

"Mi-am oferit încă o şansă să lupt pentru trofeu. Acesta a fost obiectivul, asta mi-am dorit de când am ajuns aici, la Cincinnati", a spus Novak Djokovic.

"Sunt foarte fericit să fiu din nou în finală. Voi juca împotriva lui Novak, aşa că va fi o miză mare. În special pentru el, pentru că poate câştiga toate turneele de Masters 1000. Eu aş putea cuceri al şaptelea trofeu, aşa că sunt la fel de motivat", a afirmat Federer.

Roger Federer este campionul en-titre de la Cincinnati. Elveţianul s-a impus anul trecut în trei seturi în faţa spaniolului David Ferrer.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑