Cristina Neagu, în echipa ideală de la Bucharest Trophy



023 августа 2015

**Cristina Neagu,** în echipa ideală de la Bucharest Trophy

Cu cinci goluri în finală, Cristina Neagu a fost cel mai bun inter stânga de la Bucharest Trophy. "Sper să se respecte tradiţia şi să câştigăm Liga Campionilor" a declarat starul lui Buducnost.

Cristina Neagu a făcut spectacol în Sala Polivalentă din capitală. Desemnată cel mai bun inter stânga la ediția din 2014, românca a încantat și în acest an.

Chiar dacă în finala a fost adversara campioanelor de la CSM București, Neagu a avut parte de o primire specială din partea publicului.

Câștigătoare a Ligii Campionilor, handbalista de la Buducnost a înscris trei goluri în prima repriză. Lider din teren al muntenegrencelor, Neagu a arătat o formă bună și în actul secund. A continuat să înscrie, însă Buducnost a ratat victoria.

"Nu a fost ciudat să joc împotriva ei, suntem rivale pe teren și prietene în afara lui. Așa se întâmplă întotdeauna, prieteniile nu poți să ți le arăți pe teren. În teren trebuie să ne batem, fiecare luptă pentru echipa la care joacă" a declarat Oana Manea la finalul partidei.

Cea mai buna jucătoare din lume în 2010 a fost nevoită să se mulțumească doar cu includerea în echipa turneului. Neagu a rămas totuși optimistă. Buducnost a jucat finala și anul trecut și a fost învinsă tot de CSM București, dar a terminat sezonul câștigând Liga Campionilor. "Sper să se repete tradiția" a declarat Neagu la final.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑