Doar victorii in cele sase etape. TSKA bate tot in Campionatul Rusiei: Ultima victima, echipa moldoveanului Alexandru Gatcan, FC Rostov, pe care a batut-o cu 2-1 - VIDEO



023 августа 2015

TSKA bate tot in Campionatul Rusiei. Echipa din Moscova a castigat meciul cu gruparea moldoveanului Alexandru Gatcan, FC Rostov, scor 2 la 1. In cele 6 etape, TSKA are doar victorii.


Dupa infrangerea de marti din Liga Campionilor in fata echipei Sporting Lisabona, aseara ghinionul parea sa nu-i paraseasca pe jucatorii TSKA. Moscovitii au incasat gol in minutul 10. Azmoun a marcat pentru Rostov. Din acel moment, TSKA s-a trezit si a dominat pana la final. Militarii au atacat des, dar eu reusit sa egaleze abia in minutul 67, prin Musa. Mai mult, FC Rostov nu a plecat de la Moscova nici macar cu un punct. Dzagoev a inscris pentru 2 la 1, cu mare noroc. Balonul s-a lovit de bara, apoi de goalkeeper si a intrat in poarta. 

TSKA a castigat astfel al 6-lea meci in tot atatea etape si conduce confortabil in Premier Liga rusa, cu 18 puncte. In clasament urmeaza Lokomotiv si Spartak, cu 14 si 13 puncte, respectiv. Alb-rosii au batut in deplasare gruparea Amkar, scor 3 la 1. Movsisian a marcat o data, iar Promes a reusit o dubla de senzatie. 

La Amkar, polonezul Janus Gol a inscris pe finalul meciului. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑