Pedrazzini a povestit ce discurs a avut patronul în vestiarul Stelei: “Nu ne așteptam de la Gigi”



023 августа 2015

 

**VIDEO** Pedrazzini a povestit ce discurs a avut patronul în vestiarul Stelei: “Nu ne așteptam de la Gigi”

VIDEO CSU Craiova – Steaua 1-2. Campioana a reușit să câștige la Craiova, sâmbătă, prima victorie după cinci meciuri oficiale în care nu reușise vreun succes. O victorie care vine după o săptămână extrem de agitată, în care Mirel Rădoi și-a dat demisia, apoi s-a răzgândit, iar patronul a fost în vestiar și a discutat cu jucătorii. Massimo Pedrazzini a povestit ce discurs a avut acesta în vestiar.

“Patronul a venit, a surprins pe toată lumea, pentru că discursul lui a fost 99% pozitiv, ceea ce nu ne așteptam de la Gigi. A dat un semnal foarte important că este alături de noi. A înțeles momentul dificil în care eram, ne-a dat un sprijin în plus.”, a spus, după jocul din Bănie, Pedrazzini.

Acesta a explicat și ce s-a întâmplat la echipă imediat după eșecul cu Rosenborg, 0-3, din prima manșă a play-off-ului Europa League: “Am avut o discuție imediat după meci, am gândit, am pus pe tablă situațiile pozitive și cele de îmbunătățit. Ne-am gândit să mergem împreună, cu trei etape înainte de pauză, după, se poate face socoteala în pauză. Faptul că s-a zvonit de demisie, a fost o idee, pentru a da ceva la echipă, dar a doua secundă mirel s-a gândit deja la formația care trebuia pusă pe teren cu Craiova.”


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑