Dansuri la antrenamentul echipei Chelsea Londra



023 сентября 2014

 

17.09.2014 10:41

Diego Costa le-a aratat cateva figuri colegilor inaintea meciului cu Shalke din Liga Campionilor. In aceasta seara, o alta grupare londoneza, Arsenal va intalni echipa Borussia Dortmund in direct la Canal 3.

Cea mai atractivă competiție inter-cluburi din lume revine in aceasta seara cu meciurile din prima etapa a fazei grupelor. In Germania este programat duelul de cinci stele dintre Borussia Dortmund si Arsenal Londra. Gazdele au mari probleme de lot, iar in partida cu englezii nu vor putea evolua jucatori ca Mats Hummels şi Marko Reus.

Partida dintre Borussia şi Arsenal va incepe la ora 21 si 45 de minute si va fi transmisa de Canal 3. Maine seara isi va incepe aventura in Champions League o alta echipa din Londra, Chelsea, care va intalni formatia Schalke 04. Atacantul Diego Costa s-a distrat la antrenamentul de astazi si a dansat in fata colegilor.

Costa a dansat de bucurie ca Eden Hazard a ajuns la un acord cu sefii clubului si isi va prelungi contractul. Astfel, mijlocasul belgian va deveni cel mai bine platit jucator din istoria clubului, urmand sa aiba un salariu de 250 de mii de euro pe saptamana.


Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑