Messi ratează 18% din penalty-uri, dar Luis Enrique e ferm: ”Leo le va executa în continuare”



023 сентября 2014

 

**VIDEO** Messi ratează 18% din penalty-uri, dar Luis Enrique e ferm: ”Leo le va executa în continuare”

Barcelona a învins-o pe Levante cu 5-0, chiar la Valencia, într-un meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1 (VIDEO&DETALII). Lionel Messi a marcat un gol și a creat alte trei, dar a ratat și un penalty. Cu toate acestea, antrenorul catalanilor, Luis Enrique, are încredere în continuare în starul său și spune că tot el va executa loviturile de la 11 metri.

”Penalty-urile le va bate Leo, am maximă încredere în el în acest sens. Dacă mâine vom avea penalty, îl va executa Messi și va marca”, a declarat Luis Enrique într-o conferință de presă premergătoare meciului cu Malaga, de miercuri, ora 23:00, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

”Suntem încântați de randamentul lui Messi. De când am venit aici am văzut un Messi foarte activ, care participă și colaborează la toate fazele și face tot ceea ce se așteaptă de la el”, a mai spus tehnicianul catalanilor.

Messi a executat 65 de penalty-uri în carieră, din care a ratat 12 (opt apărate, două pe lângă poartă, două în bară), adică 18%. Restul de 53 de lovituri de la punctul cu var au fost goluri.

Cu Levante, duminică, a fost al doilea penalty pe care Messi îl trimite pe lângă poartă. Celălalt fusese în 2011, într-un meci cu Betis Sevilla.

Vezi mai jos penalty-ul ratat de Messi cu Levante:

Vezi mai jos rezumatul meciului Levante-Barcelona 0-5:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑