Aragon, un alt obstacol în calea lui Rossi! Următoarea etapă din Moto GP este la Digi Sport



023 сентября 2015

**Aragon, un alt obstacol în calea lui Rossi!** Următoarea etapă din Moto GP este la Digi Sport

Penultima etapă europeană din Moto GP se va desfășura în acest weekend, pe circuitul Motorland Aragon, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Valentino Rossi, liderul competiției, nu a câștigat niciodată pe traseul iberic. După abandonul din San Marino, Jorge Lorenzo a pierdut contactul cu "Doctorul" în clasamentul general. Spaniolul va avea de recuperat 23 de puncte în ultimele 5 Grand Prix-uri. Primul pas îl poate face în Aragon, pe circuitul pe care a câștigat în 2014.

Anul trecut, dublul campion mondial s-a impus la finalul unei curse cu un start care s-a dat pe circuit uscat, dar care s-a încheiat pe ploaie. În primele trei tururi, Andrea Ianonne și Valentino Rossi au căzut, astfel că în fruntea cursei au rămas Marc Marquez, Dani Pedrosa și Lorenzo.

Cei trei s-au succedat la conducere până când a început ploaia. Lorenzo a fost primul dintre cei trei care a intrat să schimbe motocicleta, iar alegerea s-a dovedit una inspirată. Marquez şi Pedrosa au întârziat tururi bune și amândoi au căzut pe zone de frânare.

Chiar dacă au putut continua, Marquez a încheiat al 13-lea, iar Pedrosa al 14-lea. Podiumul aragonez a fost completat de Aleix Espargaro și Cal Crutchlow. Espargaro a devenit, astfel, primul pilot al clasei Open care a terminat în Top 3. Crutchlow a prins podiumul pentru prima dată cu o motocicletă Ducati.

Primele antrenamente de pe Motorland Aragon vor putea fi urmărite vineri, de la ora 10:00, în direct și în exclusivitate la Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑