Ştefan Stoica a fost numit selecţioner la naţionala Moldovei



023 сентября 2015

 

„O să joace cine cred eu că merită la naţională” - acestea au fost primele cuvinte ale noului selecţioner al Moldovei, Ştefan Stoica, la prezentarea sa oficială. Înlocuitorul lui Curteian a mai adăugat că a venit la cârma selecţionatei nu pentru bani, ci pentru a da o mână de ajutor tricolorilor, relatează Mesager. Stoica își propune să scoată maximum de puncte în ultimele două partide pe care le mai are de disputat naționala Moldovei în aceste preliminarii, cu Rusia și Suedia. Chiara și așa, el nu se gândește deocamdată dacă va rămâne sau nu pe banca naționalei.

Totuși, tehnicianul român va fi văduvit de serviciile unor jucători cheie în meciul cu Rusia precum Epureanu, Gaţcan şi Ioniţă. Fotbalistul anului 2014, Artur Ioniţă se va opera mâine la Munchen de hernie inghinală şi va avea nevoie de trei săptămâni de recuperare. Astfel, Artur Ioniţă va rata şi partida cu Suedia, ultima din preliminariile pentru Euro 2016.

Echipa naţională a Moldovei se află în grupa G a preliminariilor Euro-2016 alături de Austria, Rusia, Suedia, Muntenegru şi Liechtenstein şi ocupă ultimul loc al clasamentului, cu doar două puncte, după opt meciuri disputate.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑