ACTUALITATEA SPORTIVA



023 октября 2013

 height=Peste 400 de sportivi si sportive de la 18 centre de pregatire a rezervelor olimpice si-au anuntat prezenta in cadrul campionatului Republicii Moldova la cros 2013, disputat intr-o zona pitoreasca a parcului din sectorul Riscani al capitalei.


In lista invingatorilor au figurat atit reprezentanti ai centrelor cu traditii in domeniul atletismului (Liceul Internati Republican cu Profil Sportiv, USEFS), dar si discipoli ai Scolilor sportive din raioanele Moldovei : Valentina Anghel, Ion Petras, Anastasia Lungu, Olga Cristea, Nicolai Gorbusco, ultimii doi la grupa de virsta « seniori ».

Si canotorii au beneficiiat din plin de timpul fermecator, concurind, la un interval de o saptamina, la doua competitii :campionatul municipiului Chisinau si, respectiv, Cupa Republicii Moldova la kaiac-canoe.

Competitiile s-au desfasurat, dupa o intrerupere de mai multi ani, pe apele lacului din Valea Morilor. Cite trei victorii au repurtat membrii echipei nationale de canotaj Pavel Rusu, Ana Nenno, Mihaeia si Inga Samoila.

 height=

ALBUM FOTO

Duminica pe renumitul trasei din apropierea orasului Hincesti s-a desfasurat Turneul International la motocros « Cupa Bemol 2013 ». La majoritatea claselor de motociclete invingatori au fost declarati oaspetii din Ucraina, Rusia, Ungaria, sportivii moldoveni remarcindu-se doar in proba demonstrativa la motociclete cu patru roti . Cu prilejul competitiei de la Hincesti, aflate la cea de-a V-a editie, pe traseu a revenit Mihai Cociu din Nisporeni. Discipolul antrenorului Nicolae Cociu (parintele talentatului alergator) a fost absent la o serie de intreceri din cauza traumei. In mansa a doua a concursului MX1Mihai a finisat pe locul 3, rezultat ce denota potentialul nevalorificat pedeplin al sportivului in virsta de 21 de ani.



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑