Aalborg-Dinamo Kiev 3-0. Surpriză în Danemarca, danezii reintră în lupta pentru câștigarea grupei



023 октября 2014

 

**Aalborg-Dinamo Kiev 3-0.** Surpriză în Danemarca, danezii reintră în lupta pentru câștigarea grupei

Mare favorită înaintea meciului din Danemarca, Dinamo Kiev a pierdut cu 3-0 în fața lui Aalborg, scor care a complicat la vârf grupa J, a Stelei, unde trei echipe sunt acum la egalitate, cu câte șase puncte din trei partide.

Aalborg a reușit cea mai categorică victorie a sa în această grupă. Danezii au deschis scorul rapid, prin Enevoldsen, în minutul 11. Thomsen a mărit ecartul în minutul 39, stabilind rezultatul pauzei, 2-0 pentru echipa gazdă. Asta deși, în prima repriză, ucrainenii au părut echipa mai puternică, deși nu a reușit să puncteze pe tabelă. Golurile danezilor au venit contrar cursului jocului, pe fondul de dominare al lui Dinamo Kiev.

În repriza a doua, Aalborg s-a așezat confortabil la conducerea meciului, ajutată și de confortul psihic al celor două goluri avans. Ucrainenii, frustrați de nereușitele din prima parte, au abandonat lupta, iar danezii puteau înscrie iar, în minutul 69, prin Helenius. Nu au făcut-o atunci, dar aveau să mai lovească o dată, prin același Thomsen, în minutul 90+1. A fost o victorie clară, cu 3-0, a lui Aalborg, care a avut eficiență maximă, dar a fost unul mincinos, față de realitatea din teren.

În acest moment, Steaua, Dinamo Kiev și Aalborg sunt la egalitate de puncte, șase, la jumătatea fazei grupelor, în timp ce Rio Ave rămâne fără victorie în grupa J a UEL.

ECHIPELE

Aalborg: Larsen - Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter - Christensen, Risgaard, Wurtz (Augustinussen, 87), Thomsen - Enevoldsen (Frederiksen, 87), Helenius (Jacobsen, 70)
Antrenor: Kent Nielsen

Dinamo Kiev: Rybka - Vida, Danilo Silva, Dragovic, Burda - Sydorchuk, Rybalka (Miguel Veloso, 46) - Yarmolenko, Belhanda (Teodorczyk, 67), Lens (Husyev, 77)
Antrenor: Serghei Rebrov

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑