EXCLUSIV Tecău, în cea mai bună perioadă a carierei: "S-a materializat totul în această săptămână"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Tecău, în cea mai bună perioadă a carierei:

></p><p><strong>Horia Tecău</strong> trece prin cea mai bună perioadă a carierei: după ce a câştigat în acest an <a href=primul Grand Slam la dublu, Wimbledon, românul de 30 de ani s-a impus la Turneul Campionilor şi a terminat anul pe primul loc în clasament.

Horia a acordat un interviu în exclusivitate pentru corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu, în care a vorbit despre stările pe care le-a avut pe parcursul acestei săptămâni, una în care a câştigat toate cele 5 meciuri, fără să piardă niciun set.

"Am avut multe emoţii în această săptămână. Sunt multe lucruri pe care le-am realizat. Am luptat mult şi ne-am antrenat enorm de mult ca să ajungem aici. Suntem extrem de fericiţi că totul s-a materializat în această săptămână cu acest titlu, cu o victorie în faţa numărului unu mondial, care ne-a şi făcut să terminăm anul pe numărul unu.

Jocul nostru a fost bun în mare parte pe durata acestei săptămâni. Nu am schimbat nimic din modul în care am pregătit meciul. Doar am schimbat câteva chestii tactice. Florin şi Rohan reprezintă o echipă diferită de celelalte. Florin joacă foarte bine din spatele terenului, Rohan serveşte puternic şi au crescut mult ca joc în acest an. Mă bucur că am avut un start de meci foarte bun, cu un break care să ajute să avem acel avantaj la început", a spus Horia.

></p><p>Tecău l-a lăudat şi pe colegul din echipa de Cupa Davis, <strong>Florin Mergea</strong>, şi a vorbit şi despre punctele tari care l-au ajutat să câştige finala românească de la Londra.</p><p><em><strong>

Ne-am făcut viaţa uşoară pentru că am fost foarte solizi la fileu. Aproape nu am greşit deloc când reuşeam să preluăm fileul. Am servit bine în momentele importante ca să nu le dăm şanse de break şi ne-am luat acele câteva şanse pe care le-am avut pe serviciul lor", a încheiat Tecău. 

Horia şi Jean-Julien au câştigat al treilea titlu din acest an, după cele de la Wimbledon şi Rotterdam, dar şi al 11-lea de când joacă împreună.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑