Prima victimă după prestația slabă a Stelei din derby-ul cu Dinamo. ”Mintea lui nu e la fotbal. Să-l trimită la juniori!”



**Prima victimă** după prestația slabă a Stelei din derby-ul cu Dinamo. ”Mintea lui nu e la fotbal. Să-l trimită la juniori!”

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Roș-albaștrii au comis multe erori în derby-ul cu rivalii de-o viață, în special în repriza a doua, motiv pentru finanțatorul Gigi Becali de a-i pune la zid după terminarea partidei.

Finanțatorul campioanei, care a plecat la pauză din tribunele Stadionului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, a spus că echipa are nevoie de transferuri, dar a și nominalizat un jucător pe care nu mai vrea să-l vadă în echipă de acum înainte.

”O să vină pauza asta în care o să facem transferuri, pentru că avem nevoie de transferuri. Eu știu ce o să fie cu Astra? Mirel trebuie să ia măsuri.

Eu o să iau o măsură. Nu mai vreau să-l văd pe Guilherme pe teren. Să-l trimită la juniori. Mintea lui nu e la fotbal. Mai bine joci fără fundaș stânga”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Chestionat cum ar fi trebuit să joace Steaua astfel încât să evite eșecul, finanțatorul a replicat:

”Știi ce trebuia să facem? Să jucăm la 0-0, cu portarul, cu Varela. Eu nu le găsesc scuze jucătorilor. Pentru că o echipă mare sparge și apărarea lui Dinamo.

Dar, nu pot spune că este o catastrofă. Ce mare catastrofă? Steaua a jucat fotbal, Dinamo nu. Așa nu se poate juca fotbal. Numai Rednic se poate lăuda cu rezultatul ăsta, e rezultatul lui, e strategia lui, are experiență. Le-a zis că ’dacă jucăm fotbal cu ei or să ne dea 3-4’

Numai Steaua a jucat fotbal. Am avut ocazii prin Stanciu și Popa în prima repriză. Dacă era invers. Juca Dinamo ce a jucat Steaua și chiar dacă am fi câștigat, era grav. De ce? Pentru că nu aveam fotbal, nu aveam echipă. mai bine prefer ce s-a întâmplat acum, decât să fi fost invers”, a conchis Becali. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑