Nicușor Stanciu și-a salvat echipa de la o umilință pe care n-a mai simțit-o de 26 de ani în fața rivalilor



 

**VIDEO** Nicușor Stanciu și-a salvat echipa de la o umilință pe care n-a mai simțit-o de 26 de ani în fața rivalilor

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Roș-albii au trăit din plin bucuria primului succes repurtat în fața rivalilor, după o pauză de patru ani și jumătate, dar totuși au fost încercați și de o undă de regret.

Două minute i-au despărțit pe dinamoviști de o victorie răsunătoare obținută în fața Stelei. Dacă Nicușor Stanciu nu ar fi marcat golul de onoare al roș-albaștrilor, în minutul 90+2, scorul final ar fi fost 3-0 pentru ”câinii roșii”. Ar fi fost pentru prima dată, după 26 de ani, când Dinamo ar fi obținut o asemenea victorie contra rivalilor de-o viață. 

Ultima dată, cel puțin până acum, când Dinamo a câștigat cu 3-0 contra Stelei s-a petrecut tocmai în toamna anului 1989. La 9 septembrie 1989, roș-albii s-au impus categoric chiar în Ghencea, prin golurile marcate de Mateuț (15), Timofte (76) și Cezar Zamfir (84). Ca și acum, și atunci Steaua era în cădere iar Dinamo a reușit să întrerupă acea serie memorabilă de 104 meciuri fără înfrângere, acumulată pe parcursul a trei sezoane competiționale. 

”Suntem foarte dezamăgiți pentru ce s-a întâmplat, mai ales pentru diferența de scor la care am pierdut. Pentru mine personal și cred că și pentru ceilalți, este cea mai mare umilință pe care o puteam primi. Trebuie să ne revenim rapid și la meciul cu Astra să arătăm altfel”, a spus Stanciu după meci. 

În afara golului frumos pe care l-a marcat în prelungiri, cu exteriorul piciorului drept, Stanciu a mai fost aproape de gol și la faza din minutul 90. Atunci, mijlocașul a trimis direct din lovitură liberă în transversala porții lui Cerniauskas, la încheietura barelor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑