Finala de vis: Novak Djokovic si Roger Federer s-au calificat in ultimul act - VIDEO




Tenisul din Romania scrie istorie la Turneul Campionilor, dupa ce si Horia Tecaus-a calificat, aseara, in marea finala a probei de dublu. Finala de la Londra, care se joaca in aceste clipe, este una de vis. Doi dintre cei mai buni tenismeni din ultimul deceniu, Novak Djokovic si Roger Federer, s-au calificat in ultimul act. Sarbul va incerca sa isi ia revansa dupa infrangerea suferita in grupa, in timp ce elvetianul arata o forma de zile mari si vrea al saptelea titlu de campion.

 

Ultimul turneu important al anului in tenisul masculin are o finala de vis. Ieri, in penultimul act Novak Djokovic, detinatorul titlului si principalul favorit, l-a invins fara drept de apel pe spaniolul Rafael Nadal, cu un dublu 6 la 3.

 

In a doua semifinala de simplu, Roger Federer a trecut de compatriotul sau Stan Wawrinka, cu scorul de 7 la 5 si 6 la 3.


Astfel, Nole si Federer se vor bate in marea finala. Cei doi s-au mai intalnit la acest turneu in faza grupelor, atunci elvetianul s-a impus in doua seturi. Djokovic are patru titluri la Turneul Campionilor, in timp ce Federer, e recordmen, cu 6 trofee cucerite. Daca va deveni din nou primul, ceea ce va insemna ca este neinvis la editia din acest an, elvetianul va pleca cu un premiu de 2 milioane 228 de mii de dolari. De partea cealalta Djokovic daca va deveni campion va primi un cec de 1 milion de dolari.Intre timp, in premiera in finala de dublu, se vor duela 2 romani. In semifinale perechea indiano-romana Bopanna/Mergea, a trecut de fratii Bryan, cu un dublu 6 la 4,


in timp ce duetul olandezo-roman Jean-Julien Rojer/Horia Tecau, i-a invins in penultimul act, pe croatul Ivan Dodig si brazilianul Felipe Melo, cu 6 la 4 si 6 la 2.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑