Cel mai frumos punct al finalei Djokovic - Federer, de la Turneul Campionilor, a fost câștigat de elvețian



 

**VIDEO** Cel mai frumos punct al finalei Djokovic - Federer, de la Turneul Campionilor, a fost câștigat de elvețian

Novak Djokovic a câştigat Turneul Campionilor, după ce l-a învins în finală pe Roger Federer, cu 6-3, 6-4, dar cel mai frumos punct al finalei de la Londra a fost adjudecat de către elvețian.

În setul al doilea, la scorul de 3-3, 15-0 pentru Djokovic, Roger Federer a fost protagonistul celui mai frumos schimbi de mingi al finalei.

Sârbul a servit foarte bine, dar elvețianul i-a răspuns pe măsură. După un schimb de mingi de la distanță, Federer a venit la fileu decis să tranșeze punctul în favoarea sa.

Djokovic a scos însă magistral o minge, chiar din fața liniei, pentru a o returna chiar în picioare lui Federer, aflat la fileu. Numai că, elvețianul a demonstrat de ce este un jucător complet și a returnat din nou pe măsură. Djokovic nu s-a lăsat și a încercat să rezolve punctul printr-un lob de efect, dar și de data aceasta Federer a găsit soluția. Un lung de linie, de data asta imparabil și scorul s-a egalat.

Au fost ultimele clipe în care Federer a păstrat echilibrul în lupta cu Djokovic, pentru că numărul 1 mondial a revenit și s-a impus în final cu 6-4. 

Novak Djokovic (28 de ani) a avut într-adevăr un an incredibil: a câştigat 82 de meciuri şi a pierdut doar 6 (3 în faţa lui Federer). Cel mai bun jucător al lumii a cucerit 11 titluri, printre care Australian Open, Wimbledon, US Open şi Turneul Campionilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑