Fotbalistul dorit de Barcelona și care costă 50 de mil. € a fost cel mai slab, pentru actuala sa echipă



 

**VIDEO** Fotbalistul dorit de Barcelona și care costă 50 de mil. € a fost cel mai slab, pentru actuala sa echipă

VIDEO Granada – Bilbao 2-0. Supriza etapei a 12-a din La Liga poate fi considerată succesul reușit de Granada, ultima clasată, în fața lui Athletic Bilbao. Unul facilitat de un fotbalist pe care Barcelona îl vrea cu insistență și care costă 50 mil. €, care a fost cel mai slab pentru actuala sa echipă.

Aymeric Laporte (foto, tricou negru) tocmai ce a semnat un contract de reprezentare cu Carles Puyol și astfel se spune că a mai făcut un pas spre FC Barcelona, dar duminică seara și-a demonstrat și slăbiciunile, în meciul de la Granada. Fundașul francez în vârstă de 21 de ani a început dezastruos seara, înscriind un autogol în minutul 5.

Succes a pătruns pe stânga, a centrat la 16 metri de poartă și Laporte, încercând să respingă din fața lui Penaranda l-a păcălit pe Iraizoz și a trimis la colțul scurt, în propria poartă.

A mai greșit odată la startul reprizei secunde, când a pierdut mingea și gazdele au fost aproape de 2-0, iar în minutul 59 avea să paseze decisiv pentru 2-0. Iraizoz a reluat jocul din 6 metri cu o pasă scurtă, până la Laporte, iar acesta i-a trimis greșit direct lui Ronert Ibanez. Acesta a continuat rapid cu Penaranda, care a centrat până la Succes și nigerianul a stabilit scorul final.

Fotbalistul a povestit după joc faptul că a simțit, imediat după autogol, că nu e seara lui: “Știi când nu e ziua ta, dar următoarea va fi mai bună, cu sigurnață.”

A fost așadar o seară de coșmar pentru unul dintre cei mai apreciați tineri fundași centrali din lume, pentru care Barcelona se gândește să achite clauza de reziliere, 50 de milioane de euro, aceasta fiind singura modalitate în care-l poate aduce de la Bilbao.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑