EXCLUSIV Planurile lui Tecău după un an perfect: "Vrem să câștigăm al doilea Grand Slam!"



 

VIDEO EXCLUSIV Planurile lui Tecău după un an perfect: VIDEO EXCLUSIV

 

></p><p><strong>Horia Tecău </strong>(30 de ani) a căpătat foarte multă încredere în forțele proprii <a href=după cele două succese majore pe care le-a obținut anul acesta, alături de Jean-Julien Rojer.

Într-un interviu EXCLUSIV pe care l-a acordat lui Gabriel Morariu, corespondentul special al Digi Sport la Turneul Campionilor de la Londra, Tecău a vorbit și despre planurile sale de viitor.

”Toate turneele de Grand Slam ne tentează. Primul este în Australia. Ne dorim să câştigăm al doilea Grand Slam în acest parteneriat. Ne dorim să progresăm în continuare. Nu ne gândim aşa mult la turnee şi la ce se va întâmpla anul viitor.

Ne gândim să ne îmbunătăţim câteva aspecte din joc. Să mai adăugăm ceva în jocul nostru. Nu poţi juca acelaşi lucru continuu. Echipele ajung să te cunoască”, a spus Tecău pentru Digi Sport.

Horia este extrem de mândru cu noul trofeu pe care și l-a trecut în palmares și spune că doar greutatea acestuia l-a împiedicat să-l aducă și în fața telespectatorilor Digi Sport.

”Am plimbat trofeul peste tot de când am terminat meciul. L-am avut unde am sărbătorit cu familiile noastre. Aici nu l-am mai adus, pentru că e un drum lung până la voi, la presă şi pe noi nu ne ajută nimeni la dublu să îl cărăm. Data viitoare, când va fi ocazia, îl voi aduce să îl vedeţi şi voi de aproape”, a conchis Horia Tecău.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑