Boloni a fost demis de Al Ittihad. Suporterii au aruncat cu sticle în el, după eșecul cu Al Ahli



 

**VIDEO** Boloni a fost demis de Al Ittihad. Suporterii au aruncat cu sticle în el, după eșecul cu Al Ahli

Ladislau Boloni a fost demis de pe banca lui Al Ittihad, după ce duminică seara a pierdut derby-ul campionatului în Arabia Saudită, 0-3 pe teren propriu, cu Al Ahli. Suporterii din Jeddah au aruncat cu sticle de apă în tehnicianul român, care e la a treia înfrângere în acest sezon.

Cu Lucian Sânmărtean integralist, Al Ittihad a fost umilită în runda a opta ca primei ligi saudite, fiind condusă în minutul 20 cu 2-0. În minutul 36, Al Ahli a ratat și un penalty. După golul de 3-0 al oaspeților, marcat în minutul 83, suporterii lui Al Ittihad și-au ieșit din minți și au început să arunce cu sticle cu apă spre banca de rezerve a echipei favorite și spre Boloni. Tehnicianul n-a avut nicio reacție, iar la conferința de presă de după meci a spus că îi înțelege pe fani, care au toate motivele să fie supărați și să acționeze sub impulsul emoțiilor.

></p><p>Conducerea lui Al Ittihad a decis la câteva ore după finalul meciului să-l demită pe Boloni și a început negocierile cu Jesualdo Ferreira, pentru ca acesta să preia echipa. Informația apare în toate mediile de presă din lumea arabă, fără să fie confirmată de club.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑