Lupescu, contrariat că derby-ul nu s-a jucat pe Arena Națională: ”Suntem penibili! Finala Europa League s-a putut juca!”



 

**VIDEO** Lupescu, contrariat că derby-ul nu s-a jucat pe Arena Națională: ”Suntem penibili! Finala Europa League s-a putut juca!”

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. Oficialii roș-albilor și-au dorit ca marele derby să se dispute pe ”Arena Națională”, chiar dacă respectivul teren a devenit și cel de casă al Stelei.

Numai că, din cauza faptului că cei de la ISU nu au eliberat avizul de funcționare, stadionul de cinci stele din București a fost închis temporar. În aceste condiții, dinamoviștii s-au văzut nevoiți să joace pe stadionul din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

În afara reprezentanților celor două echipe, care au spus la unison că ar fi preferat să joace pe cel mai mare stadion al țării și Ionuț Lupescu s-a arătat contrariat de această decizie.

”Este păcat pentru că s-a jucat pe stadionul acesta și nu pe Arena Națională. Sper ca, odată și odată, ministerul să facă un stadion cum trebuie aici, ori să lase pe altcineva pentru că așa nu se mai poate. Cred că pe Arena Națională ar fi fost 30.000-40.000 de dinamoviști, bine că au câștigat acum, dar pe viitor clubul, ca să funcționeze, are nevoie de un stadion nou”, a spus directorul Comisiei Tehnice de la UEFA. 

Chestionat de ce ”Arena Națională” nu primește odată avizul din partea ISU, ”Kaiserul” a replicat:

”Mi se pare o situație penibilă! Să joci finala Europa League și să nu poți să joci un meci de campionat.... Deja suntem puțin penibili și cred că cei din conducerile LPF și a FRF ar fi trebuit să ia toate măsurile pentru ca să se joace pe acest stadion.

S-au băgat sute de milioane de euro în acel stadion și e păcat că nu se poate juca”, a spus Ionuț Lupescu la finalul partidei de duminică seară. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑