Viorel Ion a fost audiat la FRF, fiind suspectat de trucarea unor meciuri: “N-am jucat în viața mea la pariuri!”Viorel Ion a fost audiat la FRF, fiind suspectat de **trucarea unor meciuri: **“N-am jucat în viața mea la pariuri!”

Viorel Ion, antrenorul echipei Gloria Buzău, s-a prezentat astăzi în fața Comisiei de Disciplină pentru a oferi explicații în legătură cu mai multe meciuri pe care Departamentul de Integritate le suspectează că ar fi fost trucate pentru obținerea de câștiguri din pariuri online. Antrenorul, principalul vizat în acest caz, a fost la sediul FRF alături de președintele clubului, Dan Tulpan și de secundul Marian Roșu. 

Viorel Ion spune că a fost șantajat de foști jucători ai clubului, cărora nu le-au mai fost prelungite contractele în această vară și susține că, totodată, este vorba de răzbunarea unui apropiat al clubului, către care echipa din Buzău are datorii. Antrenorul amenință că îl va da în judecată pe șeful Departamentului de Integritate al FRF, Costin Negraru, pe care îl acuză că i-ar fi ”învățat” pe jucători ce să declare în fața Comisiei.

Se presupune că, în timpul meciurilor trucate, Ion Viorel le transmitea jucătorilor exact ce au de făcut prin intermediul unor sticle de plastic, așezate într-un anumit fel langă banca tehnică. La această acuzație, tehnicianul a răspuns cu o ironie: “Păi și azi am vrut să vin cu 3 sticle de apă, să pun una în stânga, una în dreapta și una în centru și jucam unde-i alba, unde-i neagra!”

Tehnicianul buzoian mai spune că niciodată nu a pariat, în viața sa: ”Este ușor de verificat și cred că am fost verificat până în pânzele albe. Nu am jucat, nu am intrat în viața mea într-o casă de pariuri. Nu am cont, nici familia, nici nimic. Bine, se poate paria și prin intermediari, să spunem...Nu! Deci jur cu mâna pe Biblie că nu am jucat niciodată la pariuri sportive și cu asta cred că am spus tot.”

Gloria Buzău a intrat în atenția Departamentului de Integritate încă din cantonamentul din vara anului 2014, desfășurat la Izmit, în Turcia, după o serie de amicale cu rezultate surprinzătoare (1-8 cu Mordovia Saransk, de exemplu). Echipa ar fi aranjat și meciuri de campionat din sezonul trecut al Ligii Secunde.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑