Dani Alves, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Roma: “Sunt ca Mourinho, vorbesc doar cu șeful tău!”



 

**VIDEO** Dani Alves, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Roma: “Sunt ca Mourinho, vorbesc doar cu șeful tău!”

Dani Alves a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de jurnaliștii publicațiilor din Madrid, Marca și AS, luni, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o înaintea meciului cu AS Roma, din Champions League. L-a dat exemplu pe Jose Mourinho, fostul antrenor al rivalei Real Madrid.

Totul decurgea normal la conferința de presă a brazilianului, până în momentul în care un jurnalist de la Radio Marca a încercat să-i adreseze fotbalistului o întrebare. Alves a zâmbit și a făcut semn cu degetul, apoi a spus: “Radio Marca? Nu… Nici Marca, nici As. E mai bine să vă zic asta, ca să nu pierdeți timpul cu întrebările. La fel ca și Mourinho, vorbesc doar cu șeful tău!”

Conferința a continuat apoi fără alte incidente, jurnaliștii menționați de juctător renunțând să mai întrebe ceva. Presa catalană scrie că jucătorii Barcelonei sunt supărați pe cele două cotidiane madrilene după ce au scris despre ei că au produs pagube în vestiarul lui Getafe, după meciul direct, de Halloween.

Altfel, Alves a avut o conferință de presă de-a dreptul spumoasă, în care a vorbit despre Cristiano Ronaldo, despre victoria cu 4-0 din El Clasico și despre obiectivele sale din acest sezon.

Dani Alves despre...

...Cristiano: ”Problema lui Ronaldo este că vrea să fie mereu protagonist. Prea mult! Când se câștigă, mereu se vorbește despre tine. Când se pierde, e la fel, tot despre tine, trebuie să accepți și să înghiți totul.”

...victoria cu 4-0 din El Clasico: ”Am făcut partida perfectă, am fost incredibili în toate liniile, am controlat totul! Dacă puteam am fi bătut 100-0. Asta înseamnă respect față de adversar, ne-a învățat Pep. Să dai 4, 5, 6 goluri, câte poți.”

...obiectivele sale: “Îmi doresc să apar și eu zâmbitor în poza în care Barcelona sărbătorește câștigarea trofeelor.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑