Bucurie în ajun de Crăciun: Jucătorii lui Arsenal Londra au oferit cadouri copiilor nevoiaşi



023 декабря 2014
Foto: reinner.com

Jucătorii lui Arsenal Londra nu se uită la bani când e vorba de copiii nevoiaşi. "Tunarii" au pariticipat la o acţiune de caritate, vizitând un spital pentru copii, oferindu-le multe cadouri în ajun de Crăciun. Copiii au rămas încântaţi de vizita starurilor.

Vedetele echipei Arsenal Londra au participat la tradiţionala acţiune de caritate înainte de Crăciun. Mai mulţi fotbalişti ai clubului englez printre care Mathieu Debuchy, Kieran Gibbs, Laurent Koscielny, Per Mertesacker, Mesut Ozil sau Theo Walcott au vizitat un spital pentru copii, oferindu-le multe cadouri micuţilor.

"Este foarte important pentru toţi că am găsit timp pentru aşa acţiuni în această perioadă care este deosebită pentru fiecare persoană", a declarat căpitanul Arsenal Londra, Mikel Arteta.

Jucătorii lui Arsenal Londra au reuşit să participe la acţiunea de caritate, chiar dacă au un program încărcat în această lună. În 2014, "tunarii" mai au de jucat încă două meciuri la un interval de două zile. Pe 26 decembrie, Arsenal va întâlni gruparea West Ham United, iar pe 28, echipa lui Wenger se va duela cu Queens Park Rangers. În prima zi a noului an, Arsenal va întâlni revelaţia acestui sezon în Anglia, Southampton.

Arsenal este pe locul şase în Premier League, iar în ultimul meci din etapa a 17-a a remizat cu Liverpool, scor 2-2, fiind egalată în prelungiri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑