Răzvan e îngrijorat de situația Rapidului: "Depinde cum se vor mișca în iarnă"



023 декабря 2014

 

**VIDEO** Răzvan e îngrijorat de situația Rapidului:

Răzvan Lucescu a cucerit două trofee pe banca Rapidului ca antrenor, după ce și-a încheiat și cariera de fotbalist în Giulesti. Fostul selecționer a fost mereu sprijinit de Dinu Gheorghe, cu care a colaborat și la FC Brasov.

Lucescu junior nu este convins că Dinu Gheorghe și-a început munca la gruparea de sub podul Grant. "Ești tu sigur că s-a întors? Până nu o să fii sigur nu ai cum să vorbești despre asta" a fost replica lui Răzvan în momentul în care jurnaliștii au deschis subiectul.

Situația Rapidului îl îngrijorează pe Răzvan Lucescu. Alb-visiniii s-au despărțit de aproape tot lotul de jucători cu care au încheiat turul pe ultimul loc, iar speranțele pentru salvarea de la retrogradare sunt mici.

"Dacă ne referim acum doar la Rapid este greu. Sunt 6 echipe care vor retrograda , sunt 6 care ar trebui să meargă foarte prost și Rapidul foarte bine. Nu e o situație ușoară, dar depinde de cum se vor mișca în această iarnă, ce vor aduce, încrdereea pe care o vor transmite grupului de jucători și de susținerea pe care o au din spate" a încheiat Lucescu.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑