Idolul Iker. Reacţia puştilor care au "concurat" pentru un post de portar cu goalkeeperul Realului



023 декабря 2014

 

**VIDEO** Idolul Iker. Reacţia puştilor care au

Iker Casillas (33 de ani) este o legendă nu doar pentru Real Madrid, ci și pentru fotbalul mondial. Goalkeeperul iberic este cu siguranță idolul multor tineri portari din lumea întreagă și doi dintre ei au avut norocul să-l întâlnească pe veteranul din poarta Realului.

Surpriza a fost una de proporții pentru cei doi copii, iar momentul ales a fost unul deosebit. Tinerii goalkeeperi spanioli au fost chemați la un interviu pentru un post de portar al echipei naționale, iar Iker a fost al 3-lea candidat. "Îmi pare rău că am întârziat. Aici este locul unde are loc interviul pentru postul de portar, nu?" a fost prima replică a lui Casillas, în momentul în care a intrat pe ușă.

Reacția celor doi în clipa în care au realizat că în cameră a pășit chiar căpitanul Realului și al naționalei Spaniei a fost incredibilă. În ciuda situației în care au fost puși, micii fotbaliști nu s-au pierdut cu firea. Niciunul n-a cerut autograf și n-a intins mâna să-și salute idolul, decât după ce micuții au terminat de răspuns cu seriozitate la toate întrebările.

Casillas nu e la primul gest de acest fel. Căpitanul Realului e recunoscut ca unul din fotbaliștii care nu-și neglijează niciodată fanii. În 2011, pe când era în cantonament cu Real în Statele Unite i-a dăruit tricoul său, după antrenament, unui copil aflat în scaun cu rotile.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑