Încă un brazilian vrea să joace pentru naţionala de fotbal a Moldovei



 

17.01.2014 15:24

Invazie de brazilieni la selecţionată. La fel ca şi fratele său, Luvannor, Klinsmann Henrique vrea să obţină cetăţenia Republicii Moldova şi să apere culorile ţării noastre. Oficialii Federaţiei de Fotbal nu comentează deocamdată dorinţa fotbalistului.

Deşi nu a jucat până acum niciun minut în Divizia Naţională, brazilianul Klinsmann Henrique a anunţat că vrea să evolueze pentru naţionala Moldovei. Fotbalistul, în vârstă de 18 ani, este hotărât să facă acest pas şi susţine că selecţionata Braziliei are jucători mai valoroşi. În acelaşi timp, până a ajunge la naţionala Moldovei Klinsmann vrea să se afirme la Sheriff Tiraspol. În prezent, brazilianul joacă pentru echipa a doua.


"Dacă Moldova va dori acest lucru, iar eu voi fi pregătit, atunci se poate de încercat. Aici sunt mulţi fotbalişti buni, cred că se poate de jucat aici. Îmi place Chişinăul, este un oraş frumos. Uneori fac shopping acolo.", spune brazilianul.

Klinsmann promite că în scurt va învăţa limba română şi imnul Moldovei. El are planuri să rămână aici pe mult timp.

"Acum trăiesc la complexul Sheriff-ului, iar apoi vreau să mă căsătoresc şi să am o fiică. Aici sunt foarte multe fete frumoase.", consideră el.

Fratele mai mare al lui Klinsmann, Luvannor Henrique s-a căsătorit cu o moldoveancă, care i-a născut o fetiţă. Luvannor a primit cetăţenia tării noastre şi joacă pentru selecţionata Moldovei. Alături de alţi colegi de la Sheriff, Klinsmann a plecat în cantonament în Turcia.

Pe malul Bosforului Sheriff a planificat 5 meciuri amicale. La formaţia tiraspoleană vor veni în probe mai mulţi fotbalişti, printre care şi fostul capitan al selecţionatei de tineret a Croaţiei, Renato Kelic.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑