Rădoi nu va reveni în Liga 1: MM Stoica e sigur: "Va avea oferte de milioane în Golf!" O surpriză la Steaua



 

**VIDEO** Rădoi nu va reveni în Liga 1: MM Stoica e sigur:

Vestea că Mirel Rădoi va deveni liber de contract în curând i-a pus pe jar pe fanii Stelei, care, într-un sondaj pe www.digisport.ro, au votat pentru revenirea mijlocașului în Ghencea (DETALII). La doar 24 de ore distanță, MM Stoica a retezat speranțele roș-albaștrilor.

"Nu s-a discutat absolut nimic. Mirel cred că, dacă va pleca, va avea oferte din zona Golfului pe salariu de milioane de dolari, deci nu cred că se pune problema. Ultima dată când am vorbit cu Mirel, el avea un obiectiv, și anume să mai joace o perioadă de timp acolo pe un salariu foarte mare, pentru a-și rezolva problemele materiale pentru generații din familia sa. Apoi, la finalul carierei să vină și să activeze în cadrul clubului nostru. El are ușa deschisă! E unul dintre simbolurile Stelei", a declarat MM Stoica, ÎN DIRECT la Digi Sport Special. Managerul campioanei României a tratat mai multe subiecte în intervenția sa telefonică.

Despre accidentarea lui Pintilii: "Are o mică leziune, ar trebui ca în ultimele zile de cantonament să nu se mai antreneze"

Despre antrenamentele din Marbella: "Dacă nu era problema asta cu Pinti, era totul OK. Așa, nu poți să spui că e în regulă. Mai ales că au fost niște mici probleme cu Florin Gardoș și cu Lukasz Szukala. În mare, cam toți s-au antrenat normal și au fost antrenamente foarte foarte grele. Cei care i-au prins pe Reghe și pe Neubert de la început spun că a fost cel mai greu cantonament de până acum. Așa spun băieți. Nouă, de pe margine, ne e mai greu să evaluăm".

Despre implicarea sa la echipă: "Am lucrat cu 20 de antrenori până acum, cu unii de două ori, ca Oli, Marius Lăcătuș sau Aurel Țicleanu. Dacă, din cei 20 de antrenori, începând cu Ion Moldovan în 1992, până în prezent un singur antrenor spune că vreodată am încercat să mă implic în alcătuirea echipei, să insist ca un jucător să fie folosit și altul să nu, sunt în stare să pierd orice. Nu există așa ceva!"

Despre campania de achiziții a Stelei: "Mai pot apărea surprize. Dacă mă sunați acum jumătate de ore vă spuneam că nu se mai putea. Am discutat cu patronul și mai poate apărea o surpriză".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑