Elche are trei meciuri fără înfrângere în Primera înaintea meciului cu Barça. Partida este la Digi Sport 1



**VIDEO** Elche are trei meciuri fără înfrângere în Primera înaintea meciului cu Barça. Partida este la Digi Sport 1

Spectacolul din Primera Division revine la Digi Sport! Sâmbătă, de la ora 19:00, Elche o întâlnește pe teren propriu pe Barcelona, cele două echipe fiind adversare și în Cupa Spaniei.

VIDEO Elche - Barcelona 0-4. În Cupă, Barcelona s-a impus de o manieră categorică în dublă manșă. După 5-0 pe teren propriu, catalanii s-au impus clar și în retur, deși Luis Enrique s-a bazat pe mulți jucători tineri, care nu prind în mod normal prima echipă.

Totuși, Elche are motive să spere într-un rezultat pozitiv în campionat. Aflată doar pe locul 16, adversara Barcelonei este într-o formă bună: n-a mai pierdut de trei meciuri și are două victorii consecutive în La Liga (2-2 cu Villarreal, 2-1 cu Athletic Bilbao și 1-0 împotriva lui Levante).

VIDEO Barcelona - Elche 5-0. Lionel Messi are 3 goluri în 3 meciuri în toate competițiile cu Elche, iar ultima oară a punctat în prima manșă a optimilor Cupei Spaniei, dintr-o lovitură de pedeapsă, când a punctat pentru 3-0.

Pe lângă cele 3 reușite, argentinianul a oferit și două pase decisive în duelurile cu Elche.

Elche - Barcelona este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, ora 19:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑