EXCLUSIV Dispută între doi președinți din Liga 1: "6 jucători mi-au spus că au semnat deja cu Dinamo!"



 

**VIDEO EXCLUSIV ** Dispută între doi președinți din Liga 1:

Daniel Stanciu, noul manager de la Dinamo, a fost invitat vineri în studioul ''Digi Sport Special'', alături de omologul Narcis Răducan, cel care l-a înlocuit în această iarnă la ASA Târgu Mureș. Discuțiile dintre cei doi au scos la iveală o mutare importantă încercată de Dinamo, care s-ar putea întări la vară cu mai mulți titulari de la ASA!

Totul a pornit de la dezvăluirea lui Stanciu privind obiectivul lui Târgu Mureș: "Obiectivul acolo este cupele europene". Răducan a contrat rapid: "Obiectivul tău, poate, că ești la Dinamo".

Daniel Stanciu a continuat: "Știu exact ce obiectiv s-a stabilit în Consiliul de Administrație, pentru că am făcut parte din el. Dacă nu vă clasați undeva sus nu aveți bani să plătiți jucătorii. Nu poți să spui că trebuie să creezi o echipă, pentru că echipa e creată. Nu cred că ai fost în postura să-mi dai lecții mie, te rog frumos. Nu-mi spune tu, acum, că te duci tu acum să construiești o echipă. Echipa e pe locurile 4-5".

Oficialul dinamovist a vorbit și despre situația de la ASA Târgu Mureș, club cu pretenții europene, fapt care l-a deranjat întrucâtva pe Răducan. În replică, acesta din urma i-a recomandat lui Stanciu să se ocupe de problemele echipei sale, care tocmai a pierdut cu 1-7 un meci amical disputat în compania selecționatei U21 a Danemarcei.

Narcis Răducan pregătește viitorul la echipa ardeleană: "Să vedem dacă avem armele necesare să ne batem la cupele europene. Obiectivul nu este cupele europene, obiectivul este acela de a forma un club puternic. Suntem în formare, suntem primul an în prima ligă. Daniel, eu încerc să nu abordez subiectul Dinamo, că nu ne avantajează pe toți. Eu știu că ai făcut lucruri minunate. Echipa e creată până în var, când 6 dintre ei au spus că au semnat deja cu Dinamo.

Lasă-mă să vorbesc de Târgu Mureș că te-am lăsat că ai vorbit foarte frumos și ai făcut lucruri minunate acolo, dar acum trebuie să te concentrezi pe Dinamo, că Dinamo ia 7 goluri și Dinamo nu are voie să ia 7 nici măcar în amicale".

Printre jucătorii care s-ar putea muta de la Târgu Mureș la Dinamo se numără fundașii Florin Bejan, Laszlo Sepsi, mijlocașii Nicolas Gorobsov, Ioan Hora și Ousmane N'Doye, dar și portarul Eduard Stăncioiu, fost la Sportul Studențesc și CFR Cluj.

În această iarnă, Daniel Stanciu a venit de la ASA Târgu Mureș "la pachet" cu atacantul brazilian Bernardo Henrique, care a jucat 8 meciuri și a marcat un gol în prima parte a sezonului.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑