Favorita numărul 4 a turneului de la Melbourne a fost învinsă de o tenismenă din SUA



Foto: au.sports.yahoo.com

Încă o surpriză la Australian Open! Petra Kvitova, favorita numărul 4 a turneului de la Melbourne, a fost învinsă de Madison Keys, din Statele Unite, în şaisprezecimile de finală. Tenismena din Cehia a pierdut partida în două seturi, cu scorul 4-6 5-7.

Keys s-a calificat pentru prima dată în optimi la Australian Open şi va juca în această fază a competiţiei cu o altă americancă, Madison Brengle. Kvitova este a patra jucătoare din Top 10 care a fost eliminată în prima săptămână la Australian Open după Ana Ivanovic, Angelique Kerber şi Caroline Wozniacki.

Serena Williams, principala favorită a turneului s-a calificat în optimi după ce a învins-o pe Elina Svitolina din Ucraina cu scorul 4-6 6-2 6-0. În meciul următor, Serena o va avea ca adversară pe Garbine Muguruza, din Spania, în fața căreia va avea ocazia să-și ia revanșa după eliminarea din turul al doilea la Roland Garros,

Sora mai mare a Serenei, Venus Wiliams s-a calificat şi ea în optimi după ce s-a impus în trei seturi în faţa italiencei Camila Giorgi cu scorul de 4-6 7-6 6-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑