Nicio cursă fără accidente. Bucăţi de automobile au zburat pe circuitul de la Daytona (VIDEO)



024 февраля 2015

 

Nicio cursă fără accidente în Mondialul de NASCAR! În cea de-a doua cursă a noului sezon mai mulţi piloţi au fost implicaţi în accidente, fiind nevoiţi să abandoneze.

Prima etapă a sezonului din NASCAR s-a desfăşurat pe circuitul Daytona. Cursa a fost plină de accidente, iar unii piloţi au încheiat prematur competiţia.

Primul ghinionist a fost Tony Stewart. În turul 43, americanul a pierdut controlul volanului la un viraj şi s-a lovit de parapet. El a revenit în cursă în turul 63, iar la final s-a clasat pe locul 42.

Justin Allgaier a fost primul pilot care a abandonat cursa din cauza unui accident. Peste doar două tururi, patru maşini au fost implicate într-un alt accident, iar cel mai mult a avut de suferit Jeff Gordon, care s-a retras şi el din cursă.

În duelurile preliminare pentru cursa Daytona din NASCAR la fel au avut loc accidente. Jeb Burton l-a tamponat pe Sam Hornish, iar acest accident a provocat un dezastru în lanţ.

Etapa din Daytona a fost câştigată de Joey Logano. Acesta a fost urmat de Kevin Harvick şi Dale Earnhardt. Următoarea rundă a Mondialului de NASCAR va avea loc pe 1 martie, pe circuitul din Atlanta.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑