Dacia Chişinău a reuşit să învingă Lokomotiv Moscova la un amical în Turcia



024 февраля 2015
Foto simbol: sportonline.md

Dacia Chişinău a învins dubla campioană a Rusiei, Lokomotiv Moscova într-un amical jucat în oraşul Belek, Turcia. Lupii-galbeni s-au impus cu scorul de 3-2, după o partidă tensionantă. Jucătorii celor două echipe au fost la un pas de o bătaie generală în timpul meciului.

Pentru gruparea rusă au jucat toate vedetele, printre care şi Alexandr Samedov, marocanul Mbark Boussoufa sau fostul fotbalist al echipei Manchester City, Vedran Corluka.

Prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Lokomotiv a marcat primul gol în minutul 22, prin Samedov, iar echipa lui Oleg Kubarev a egalat datorită reuşitei lui Maxim Gavrilenko.

Spiritele s-au încins după o altercaţie dintre georgianul formaţiei Dacia, David Sidarze, şi fotbalistul croat de la Lokomotiv, Vedran Corluka.

"A fost un gest urât când a venit la o fază fixă şi a început să încingă spiritele. Am încercat să-l calmez, iar el mi-a replicat să-mi închid gura şi să-mi dau seama la ce echipă joc şi că ar trebui să-mi fie ruşine.  Nu l-am pedepsit, dar am învins cu 3-2 şi cu asta am încheiat discuţia", a spus Siradze.

Lupii-galbeni au preluat conducerea la începutul reprizei secunde, prin golul marcat de Jaba Dvali. Lokomotiv a egalat peste un sfert de oră după golul lui Petar Skuletic. Dacia a înscris golul victoriei prin Milos Krkotic, care este curtat de Metalist Harkov. Muntenegreanul a stabilit scorul final de 3-2 în minutul 81.

"Cheia succesului este că adversarii comit greşeli, iar noi îi pedepsim. La Lokomotiv joacă fotbalişti care evoluează la naţionala Rusiei, plus câţiva stranieri, de aceea o victorie în faţa unui astfel de adversar ne oferă experienţă, ai parte de luptă şi încredere în forţele proprii", a spus tehnicianul "lupilor", Oleg Kubarev.
 
Sâmbătă, Dacia va disputa ultimul amical în cantonamentul din Turcia. Liderul Diviziei Naţionale va întâlni formaţia Viborg, care evoluează în liga a doua valorică din Danemarca.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑