Prunea, după parcursul Iaşiului din retur: "Nu ne gândeam la aceste rezultate. E meritul lui Napoli"



 

**VIDEO** Prunea, după parcursul Iaşiului din retur:

VIDEO. CSMS Iaşi - U Cluj 2-0. Gazdele au un început de retur senzaţional în Liga I. Au acumulat deja 16 puncte după primele 6 etape, cu patru mai mult decât adunaseră în tur.

Mai mult, moldovenii nu au încasat niciun gol în 2015 în cele 450 de minute disputate, după cele 28 de goluri primite în primele 17 etape ale competiţiei interne, dar au încă un golaveraj negativ (-5). Chiar şi aşa, Florin Prunea îi ţine cu picioarele pe pământ pe jucători.

"În afară de două meciuri, noi şi în tur am avut o apărare bună. E clar că a fost o schimbare mare. Ştiam că Nicolo Napoli este un om care respectă fotbalul şi de aceea l-am ales, după condiţiile grele în care a plecat de la Craiova.

A fost al şaselea pas în lupta pentru evitarea retrogradării. Mai e mult de jucat. Presiunea este din ce în ce mai mare. Nu ne gândeam că vom avea aceste rezultate, dar trebuie să fim realişti. Sperăm să continuăm pe aceeaşi linie, pentru că oricine poate bate pe oricine şi important e să ieşi de acolo cât mai repede. De acum încolo, vom fi luaţi în seamă şi ne va fi mai greu.

Trebuie să realizăm că încă nimic nu s-a câştigat. Suntem un club serios care plăteşte jucătorii. Suntem ca o familie şi acest lucru se vede. Este meritul antrenorilor şi meritul grupului care s-a format în vestiar. Sunt băieţi de calitate, de caracter. S-au adaptat şi au fost primiţi foarte bine. Am riscat cu Golubovic, pentru că nu aveam niciun atacant în lot", a declarat preşedintele ieşenilor în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑