"Tricolorii" nu au frică de Zlatan Ibrahimovich, iar Curteian îi pregătește o surpriză



 

Jucătorii selecţionatei Moldovei nu au frică de Zlatan Ibrahimovic, iar antrenorul Alexandru Curteian pregăteşte o surpriză pentru vedeta lui PSG. "Tricolorii" susţin că obiectivul în această partidă este să obţină cel puţin un punct.

Naţionala Moldovei s-a reunit la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor de la Vadul lui Vodă şi a început pregătirile pentru meciul cu Suedia de la sfârşitul acestei săptămâni. Antrenorul Alexandru Curteian a stabilit şi obiectivul pentru această confruntare.

"Rezultat pozitiv este de a nu pierde. Eu nu cred că rezultatul pozitiv nu va mulţumi pe oricine", a spus antrenorul naționalei Moldovei, Alexandru Curteian.

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume, iar în această săptămână,fotbalistul cu peste 22 de trofee cucerite în patru ţări diferite, va veni la Chişinău cu naţionala Suediei pentru a juca împotriva Moldovei în preliminariile Campionatului European din 2016.

"Este un jucător foarte bun. Normal că vom avea probleme cu dânsul, dar vom găti o surpriză şi pentru dânsul", a mai spus Curteian. 

"Normal, noi înţelegem că este un jucător cu un nume mare în lume. Normal înţelegem că o să fie foarte greu împotriva lui de jucat, dar o să facem totul să nu le fie prea uşor în meciul acesta", a declarat c[pitanul naționalei Moldovei, Alexandru Epureanu. 

"Nu mă gândesc că o să joc împotriva lui Ibrahimovic. Noi o să ieşim pe teren şi o să încercăm să facem un joc cât mai bun, dar la stelele fotbalului mondial nu ne gândim", a spus atacantul naționalei Moldovei, Gheorghe Boghiu. 

"O să arătăm că meciul cu Liechtenstein a fost doar un meci care a arătat atât de rău", a spus mijlocașul naționalei Moldovei, Alexandru Gațcan.

În lotul final, Alexandru Curteian a inclus 23 de jucători, iar atacantul Daciei, Viorel Frunză a fost convocat pe ultima sută de metri.

"Un egal ar fi bun, important este să nu pierdem. Nu ieşi la meci să te gândeşti la ceea că o să pierzi. Normal, ieşi la meci ca te gândeşti că o să scoţi un rezultat bun", a spus atacantul la naționala Moldovei, Viorel Frunză. 

Partida Moldova - Suedia se va juca vineri, pe stadionul Zimbru, cu începere de la ora 21.45. Biletele la meci au fost puse deja în vânzare şi costă între 80 şi 180 de lei.

Moldova este codaşa grupei G, cu doar un punct, în timp ce Suedia ocupă locul doi, având cu cinci puncte mai multe.

 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑