CUPA MONDIALĂ: Italia şi Uruguay vor lupta pentru calificarea în optimile de finală, iar Costa Rica se va duela cu Anglia



FOTO: ofsaid.ro

Un meci cât o finală în grupele Campionatului Mondial din Brazilia. Italia şi Uruguay vor lupta în această seară într-un meci direct pentru calificarea în optimile de finală. Echipa sud-americană are nevoie doar de victorie pentru a ajunge în următoarea fază a competiţiei.

Italienii și-au făcut viața grea în Grupa D a Campionatului Mondial după înfrângerea în fața naționalei din Costa Rica, scor 0-1. Europenii sunt la egalitate de puncte cu selecţionata Uruguay-ului, pe o care o vor întâlni marţi, la Natal. Italia are golaveraj mai bun și are nevoie de cel puţin un egal pentru a ajunge în optimi.

Căpitanul naţionalei Italiei, Gianluigi Buffon spune că va fi greu să menţină poarta intactă, deoarece echipa adversă are doi atacanţi de top.

"Cavani și Suarez formează un cuplu de atacanți foarte puternic. Nu este ceva ce am aflat la acest turneu final, ei și-au făcut o reputație de mult timp, atât la naționala Uruguay-ului, cât și la echipele lor de club. Este normal ca o echipă precum Uruguay să aibă jucători de top", a declarat Buffon.

Campioană mondială din 2006, Italia, riscă să plece acasă după grupe pentru a doua oară la rând, dacă va pierde partida cu Uruguay. În celălalt meci al grupei, revelaţia acestui turneu, Costa Rica se va duela cu Anglia, la Belo Horizonte. Meciurile din grupa D vor începe la ora 19:00. 

Meciuri decisive se vor juca şi în grupa C. Columbia, care este deja calificată în optimi, va juca împotriva Japoniei. Niponii au nevoie de victorie la o diferenţă de două goluri, însă cu condiţia ca Grecia să încheie la egalitate partida cu reprezentativa Coastei de Fildeş. Meciurile vor începe la ora 23.00 în oraşele Cuiaba şi, respectiv, Fortaleza.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑