Mii de fani ai tenisului au stat ore în şir la coadă pentru un loc mai bun în tribunele de la Wimbledon



www.ineditromania.blogspot.com

Turneul de Mare Şlem de la Wimbledon a revenit nu doar cu meciuri spectaculoase, dar şi cu cozile specifice în care fanii şi-au încercat norocul de a prinde un loc mai bun în tribune.

Mii de fani ai tenisului au stat ore în şir la coadă ca să prindă un bilet la unul din meciurile primei zile de la Wimbledon. La casele de bilete distribuirea se face în funcţie de locurile rămase libere la partidele zilei, astfel, multi dintre cei care au stat la coadă nu ştiau la care meci vor ajunge.

Majoritatea britanicilor au venit însă să-l susţină pe scoţianul Andy Murray, care recent şi-a schimbat antrenorul şi va încerca să-şi apere titlul la singurul turneul de Mare Şlem care se joacă pe iarbă.

"Avem bilet doar pentru ziua de azi, deci vom încerca să prindem cât mai multe meciuri", a spus o persoană.

În prima zi de concurs, favoritul gazdelor, Andy Murray l-a învins pe belgianul David Goffin, scor 6-1 6-4 7-5. În alte meciuri, Andrei Stahovskii, din Ucraina, l-a învins pe argentinianul Carlos Berlocq, 6-3 6-3 6-3, românul Victor Hănescu a pierdut în faţa lui Thomas Berdych, 7-6 1-6 4-6, iar rusul Mihail Iujnîi a trecut de britanicul James Ward cu 6-2 6-2 6-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑