Ziua Internaţională Olimpică, sărbătorită în Moldova! A fost prezentată prima Enciclopedie din domeniul sportului



elldor.info

Ziua Internaţională Olimpică a fost sărbătorită şi în Moldova! Sportivi, tehnicieni, preşedinţi de federaţii şi oficiali au tras cu arcul şi pistolul şi au prezentat lecţii olimpice. Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv a prezentat în această zi o enciclopedie şi un ghid olimpic.

Moldova a sărbătorit prin mai multe activităţi Ziua Internaţională Olimpică. Festivităţile au început încă de luna trecută, atunci când Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv a organizat în Capitală festivalul Olympic Fest, iar la începutul acestei săptămâni CNOS a prezentat prima Enciclopedie din domeniul sportului şi primul ghid de educaţie olimpică pentru tânăra generaţie "Flacăra Olimpică".

În publicaţiile olimpice se relatează şi despre performanţele lui Igor Dobrovolski, campion olimpic la Seul, dar şi despre performanţa arcaşului Dan Olaru la Olimpiada de la Londra, unde s-a clasat pe locul nouă. Ambii au sărbătorit Ziua Internaţională Olimpică împreună cu preşedinţi de federaţii, antrenori şi oficiali.

Ziua Internaţională Olimpică este marcată din anul 1948. Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv din Moldova marchează această sărbătoare în ultimii 23 de ani.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑