Jose Mourinho a numit principalele motive



Jose Mourinho a adus un nou suflu la Chelsea! Revenirea portughezului la echipă a influenţat pozitiv dispoziţia jucătorilor care deja se gândesc la câştigarea titlului în Premier League şi a Ligii Campionilor! "Vreau să văd cum echipa devine tot mai puternică", a declarat portughezul cu trei săptămâni înaintea startului campionatului englez. 

Antrenorul Chelsea, Jose Mourinho, a vorbit pentru prima dată despre adevăratele motive care l-au făcut să se întoarcă la Chelsea.

"Am fost aici în 2004 şi am revenit în 2013. Mă amuză, dar, în acelaşi timp, mă face mândru să văd cât de mult a crescut nivelul clubului. Am revenit numai pentru faptul că vreau să văd cum echipa devine tot mai puternică", a spus Mourinho.

Jucătorii care l-au prins pe Mourinho în primul său mandat, spun că revenirea portughezului va avea un impact pozitiv asupra echipei.

"Am avut norocul să câştig trofee importante cu Chelsea şi sper să mai câştig şi alte trofee. Acum a revenit Mourinho şi sper că vom obţine noi performanţe împreună. Vrem să câştigăm din nou campionatul şi Liga Campionilor", spune fotbalistul Ashley Cole.

Chelsea se află acum în Indonezia, unde a ajuns în cadrul turneului asiatic. Campionatul în Premier League va începe pe 17 august, iar primul meci oficial pentru Mourinho va fi partida cu Stoke City, de pe Stamford Bridge. 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑