EXCLUSIV Se face transferul! Valeriu Argăseală s-a dus cu elicopterul la Târgu-Jiu după Breeveld!



**EXCLUSIV** Se face transferul! Valeriu Argăseală s-a dus cu elicopterul la Târgu-Jiu după Breeveld!

Costel Gâlcă a solicitat în mod ferm întărirea lotului după victoria cu 2-0 obținută contra norvegienilor de la Stromsgodset (DETALII AICI), iar tehnicianul Stelei este pe punctul să-și vadă visul cu ochii.

După ce formația din bulevardul Ghencea a ajuns la un acord cu Valentin Lemnaru, care urmează ca joi să semneze cu roș-albaștrii (DETALII AICI), la orele prânzului președintele Vali Argăseală s-a deplasat de urgență la Târgu-Jiu.

Oficialul a închiriat un elicopter pentru a ajunge mai repede în municipiul gorjean, pentru ca la sosire să intre imediat în negocieri cu omologul său de la Pandurii, Eugen Pârvulescu.

Obiectul discuțiilor îl constituie mijlocașul Nicandro Breeveld, care este dorit intens de Steaua pentru a umple gaura lăsată de plecarea lui Mihai Pintilii la Al Hilal.

În urmă cu câteva zile, tratativele dintre cele două părți intraseră în impas, după ce Steaua oferise doar 75 000 de euro în schimbul lui Breeveld. Informația furnizată în EXCLUSIVITATE de digisport.ro a fost confirmată și de președintele gorjenilor, Eugen Pârvulescu (DETALII ȘI VIDEO AICI)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑